Görev, Yetki ve Sorumluluklarımız :

• İşlemlerini, Hastane Yazışma Prosedürüne göre yapar.
  • Diğer kurumlardan gelen yazıları, savcılık ve adli tıpa ait yazıları, hastane çalışanlarına ait mektup ve broşürleri, rektörlük posta kutusundan günlük olarak teslim alır.
  • Tıp Fakültesi evrak bölümünden imza karşılığında hastaneye ait evrakları günlük olarak teslim alır.
  • Hastanenin diğer birimlerinin evrakları bilgisayar işletmenleri tarafından getirilir ve imza karşılığı evrakları teslim alır.
  • Hastane çalışanlarının, hasta ve hasta yakınlarının, (dilekçe, öneri, dilek)  evraklarını teslim alır.
  • Hastanenin adli tıp bölümüne ait yazıları, Antalya Adliyesi “Adliye Muhabere Bölümüne”  imza karşılığı teslim eder.
  • Başhekimliğin, başmüdürlüğün ve hastane müdürlüğünün kurum içi yazılarını, bölümlerin ilgili kişilerine imza karşılığı teslim eder.
  • Rektörlük ve Tıp Fakültesi Dekanlığına ait yazıları, evrak memuruna imza karşılığı teslim eder.
  • Üniversitenin diğer birimlerinin yazılarını rektörlükte bulunan posta kutularına bırakır.
  • Antalya ilinde bulunan kamu kuruluşlarına ait yazıları postane memurunun kaşesini bastırtarak teslim eder.
  • Dış kurumlara elden verilmesi gereken evrakları, kamu kuruluşlarının evrak memurlarına imza karşılığı teslim eder.
  • Ölüm mernis tutanaklarını nüfus müdürlüğünün evrak bölümüne teslim eder.
  • Hastane başmüdürü tarafından sevk edilen malzeme istem formlarını, ilgili birimlere imza karşılığı teslim eder.
  • Hastane çalışanlarına ait rektörlük posta kutusundan alınan mektup ve broşürleri hastane evrak bürosunda bulunan posta kutusuna bölümler bazında yerleştirilmesini yapar.
  • Hastanenin iletişim bültenini bölümlere dağıtır.
  • Üniversitenin diğer birimlerinin yayımladığı bültenleri ilgili bölümlere ve kişilere dağıtır.
  • Gelen evrakları gelen evrak defterine, giden evrakları giden evrak defterlerine kayıt eder.
  • Hastane evrak arşivi işleyiş prosedürüne göre evraklarını arşivler.